Discussie-formulier                            Lezen reacties op stelling


Het kan zijn dat het versturen van dit formulier met een andere browser dan Internet
Explorer niet lukt

De uitspraken van Jan Marijnissen (zie artikel d.d. 24 juli 2006 uit AD / Haagsche Courant) hebben veel stof doen opwaaien: 

Uiteraard zijn wij erg benieuwd hoe onze bezoekers over deze uitspraken denken!
Laat het ons weten!

(klik overigens hier voor de van de heer Jan Marijnissen ontvangen nadere reactie op zijn vermeende uitspraken)

 
U kunt ook nog reageren op de door onze voormalige voorzitter (thans Erelid) geformuleerde stelling (klik hier):  

Uw bijdrage wordt eerst door de redactie gelezen (en indien nodig geredigeerd), voordat deze wordt toegevoegd in het gastenboek. Dit doen wij omdat we misbruik en nodeloos kwetsende teksten willen voorkomen.

De redactie behoudt zich dan ook het recht voor bijdragen te weigeren, in te korten of te redigeren, zonder opgaaf van redenen en zonder voorafgaande toestemming van de inzender.

Reageer op de uitspraken van Jan Marijnissen:

Uw reactie wordt alleen geplaatst als u onderstaande gegevens invult:

Naam
Geboortedatum
E-mail
Datum
 


REACTIES OP DE UITSPRAKEN VAN JAN MARIJNISSEN:

Naam: E. van der Does  
Datum: 20 augustus 2006  
Ernstige zaak, dat de heer Marijnissen als gekozen en be-edigd lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal zulke ongenuanceerde uitspraken heeft gedaan. Verzetsmensen van de Landelijke Knokploegen hebben nooit burgers als menselijk schild gebruikt om een ideologie door te drukken: hun doel was de bezettende macht te ondermijnen om van Nederland weer een vrij land te maken en om ( indien noodzakelijk ) gewapende steun te verlenen aan de Landelijke hulp aan Onderduikers. Na de bevrijding hebben vele voormalige leden van de Ondergrondse humanitaire hulp geboden aan nabestaanden uit het Verzet (Sectie IX - Binnenlandse Strijdkrachten en de Stichting '40-'45) . Dat herken ik niet in de huidige terroristische groeperingen, die er o.a. op uit zijn om de staat Israel te vernietigen en de hele westerse samenleving te ontwrichten (waarvan de heer J.M. ook deel uitmaakt), ongeacht het aantal slachtoffers. Een (werk-)bezoek aan de bibliotheek van het Niod zou wellicht een goede optie zijn.   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
   
   
 
 
 
 

                                                                     TERUG NAAR BOVEN